batik

Portret Van Els van Vlijmen

Mijn werkwijze is positief, intuïtief en oplossings- gericht. In mijn manier van begeleiden staat het faciliteren van het zelfsturend vermogen centraal. Ik geloof in de eigen kracht en mogelijkheden van mensen. Door mijn betrokkenheid en het stellen van de juiste vragen komen mensen in beweging. De basis is vertrouwen en gelijkwaardigheid.

"Rotterdammer zijn zit niet in waar je woont, maar zit in je genen"

Als echte Rotterdamse houd ik wel van een grapje en zoek ik de speelsheid in het traject graag op. Dat we ook plezier kunnen hebben, maakt onze samenwerking beter.

Ik volgde mijn opleiding voor loopbaancoach bij Vista Nova in Utrecht. De keuze voor deze opleiding heb ik bewust gemaakt omdat de geleerde methode Hoogendijk - het Koersonderzoek - zich met name richt op het ontwikkelen van de (loopbaan)zelfsturing. Waar je verlangens liggen, daar liggen ook je levensbestemming, missie en kracht! Daar geloof ik in. 

In het coachen benut ik ook mijn levenservaring. Van zien, luisteren en delen met anderen heb ik zelf veel geleerd. Bijvoorbeeld dat velen kunnen worstelen met dezelfde uitdagingen en de oplossing veelal in onszelf zit!

Een webdesign van Reclamebureau Ontwerpfabriek Hilversum